Зимата доаѓа! Бидете подготвени.

Зимата доаѓа! Бидете подготвени.

Не дозволувајте и оваа година снегот да не’ изненади!

Ние го имаме идеалното решение за зимата која доаѓа.

Во Аутомакедонија започна зимската акција за моделите Astra Sedan, Astra K и урбаниот кросовер Crossland X, со која со купување на Вашиот нов Opel автомобил ќе добиете и:

  • Гратис 4 зимски гуми;
  • Гратис пакет со 5 годишна Opel Flex Care гаранција;
  • Гратис каско осигурување за првата година со франшиза од 200 евра;
  • Плаќање на рати до 84 месеци, со каматна стапка од само 4,5%!

Акцијата трае до 15.11.2019, а за повеќе информации и тест возење, Ве очекуваме во продажниот салон на Аутомакедонија!