Вози сега, плаќај од Септември!

Вози сега, плаќај од Септември!

Нашата лизинг понуда – туку што стана уште подобра!

За безгрижно, безбедно и релаксирано лето, ја креиравме најновата лизинг понуда во соработка со нашиот партнер Шпаркасе Лизинг.

Уплатете минимално учество од 20% и возете го Вашиот нов Opel веднаш, а започнете со плаќање на ратите по 3 месеци. И сето тоа без дополнителна камата!

Не заборавајте и дека попустите за моделите на лагер траат до 31 Мај.

Модел Ниво на опрема Цена со попуст Учество 20% Рок на отплатa (месеци) Месечна рата
Нова Corsa 1.2 (75ks) Edition 12.900 € 2.780 € 72 165 €
Astra Sedan 1.4 T (140ks) MT Enjoy 13.880 € 2.990 € 72 178 €
Astra Sedan 1.4 T (140ks) AT Enjoy 14.900 € 3.213 € 72 190 €
Astra K 1.0 T (90ks) MT Enjoy 14.700 € 3.170  € 72 188 €
Grandland X 1.2 T (130 ks) MT Enjoy 21.490  € 4.634  € 72 274  €
Grandland X 1.5 DTH (130ks) MT Enjoy 22.520  € 4.856  € 72 288  €
Insignia GS 1.5 (165 ks) MT Innovation 22.790  € 4.915  € 72 290  €
Insignia GS 1.6 DTH (136 ks) MT Edition 24.470  € 5.275  € 72 312  €
Insignia GS 2.0 DTH (170ks) AT8 Innovation 31.400  € 6.900  € 72 399  €

 

Направете самите пресметка со помош на калкулаторот на Sparkasse Leasnig – тука!

Комплетната понуда на Opel моделите Ве очекува во салонот на Аутомакедонија.

Погледнете ги, пробајте ги, добијте персонализирана понуда и пресметка- и возете Opel веднаш, а плаќајте во Септември!