Вози Opel веднаш! Со Аутомакедонија и Sparkasse Leasing!

Од денес – само кај нас, во Аутомакедонија, започнува најдобрата понуда за купување на нов автомобил, во соработка со Sparkasse Leasing!

Opel Grandland X и Astra K, по одлични услови, единствени на пазарот.

Фер, едноставно и брзо, со каматна стапка од само 3,5% за целиот период на финансирање и гратис каско осигурување за првата година!

 

Grandland X Enjoy / 1.5 Diesel / 130ks / All road pack

ABS, ESP, HSA, Quck heat систем за брзо загревање на кабината, автоматски темпомат, патен компјутер, наслон за рака, електрична парк кочница, All road pack со 18″ алуминиумски фелни, IntelliGrip и All season гуми, рикверц камера со паркинг сензори напред и назад, автоматски двозонски клима уред, Sight & Light пакет…

 

Редовна цена Попуст Цена со попуст Учество 33% Камата  Рок Месечна рата
Grandland X 29.233 € 4.333 € 24.900 € 8.353 € 3.5% 72 месеци 260 €

 

 

ASTRA K Enjoy / 1.0 Turbo / 90ks / Excite pack

ABS, ESP, TPMS, автоматски двозонски клима уред, патен компјутер, темпомат, централен наслон за рака, Sight & Light пакет, паркинг сензори напред и назад, 16″ алуминимуски фелни, електричен пакет, инфозабавен систем IntelliLink 4.0 со напреден дисплеј за возачот.

 

Редовна цена Попуст Цена со попуст Учество 33% Камата Рок Месечна рата
Astra K 19.120 € 3.220 € 15.900 € 5.334 € 3.5% 72 месеци 166 €