Возете Opel Grandland X за само 29,99€ на ден!

Возете Opel Grandland X за само 29,99€ на ден!

Нова Rent-a-car понуда од нашиот партнер Ауто 1 Рент!

Возете Opel Grandland X за само 29,99€* за 24 часа! 

Во цената е вклучено:

 • неограничен број на изминати километри
 • каско осигурување на возилото со 200 евра франшиза
 • задолжително осигурување од незгода од трети лица (А.О)
 • осигурување на патници,

а добивате и врвен SUV автомобил со највисоко ниво на опрема:

 • ABS систем за кочење
 • ЕSP електронски програм за стабилност на возилото
 • HSA систем за помош при тргање на нагорнина
 • TPMS сензор за надзор на притисок во гумите
 • Sight&Light пакет (сензор за дожд, електрохроматски внатрешен ретровизор, Автоматска контрола на
  долгото светло)
 • Park&Go пакет 1 (Електрично скопување на надворешни ретровизори, Паркинг сензори напред и
  назад)
 • Versatility пакет (Багажен простор поделен во два дела со преграда, Светло во багажен простор,
  Централен наслон за рака назад)
 • Воздушни перничиња за возач и со-возач, фронтални и странични, воздушни завеси напред
 • Автоматски двозонски клима уред со подни канали за вентилација
 • Quick Heat систем на брзо загревање на кабината
 • Автоматски темпомат
 • Патен компјутер
 • Прогресивен серво волан со висинско и длабинско прилагодување
 • Електрика на прозори напред и позади
 • Трокрак кожен волан со хромирани лајсни (+радио команди+сензор за препознавање на
  сообраќајни знаци)
 • Надворешни ретровизори со електрично прилагодување и греење во боја на каросерија
  (+склопување на ретровизори)
 • Преден наслон за рака со држач за чаши, лизгачки
 • Електрична паркинг кочница
 • 12 V електричен приклучок напред и во багажен простор
 • Внатрешен трим – комбинација текстил/ вешт. кожа (Комфорт предни седишта, 4- насочно
  подесување на седиште за возач и со-возач)
 • Комплет за поправка на гуми
 • Алумин. фелни 18 x 7,5 мулти крак – PZW, Гуми 225/55 R18
 • Задни затемнети стакла назад
 • Хромирана станична кровна лајсна
 • Надворешни рачки во боја на каросерија со хромирани лајсни
 • INNOVATION PLUS пакет: Full LED AFL предно осветлување; 230 V електричен приклучок
 • Сигурносен пакет (камера, радар): Состав за детектирање на умор кај возачот; Сензор за предупредување од можен удар однапред; Сензор за прупредување за напуштање на
  лента; Безбедносно сопирање при можен удар однапред
 • Park&Go пакет 3: Навигациски инфо систем Navi 500 Intellilink, “Shark fin” кровна антена;
  Ултрасоничен систем за предупредување на опасност од судар во мртвиот агол; Напредна помош при паркирање странична, напред; 3600“birds view” камера
 • Индуктивен полнач за мобилен телефон

 

Контактирајте не на 023103130 или на kontakt@automakedonija.com.mk

*Понудената цена важи за период на закуп од 7 дена и задолжителен депозит од 200€