СЕРВИСНА АКЦИЈА

СЕРВИСНА АКЦИЈА

Нова, одлична сервисна акција во Мулти бренд сервисниот центар на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода – за сите видови и марки на патнички возила.
🚘 Одлична цена на премиум моторното масло од Германскиот производител – LIQUI MOLY – од 250 денари по литар (за полусинтетичкото масло Leichtlauf Performance 10W40HD)
🚘 Бесплатна работна рака за менување на маслото и филтерот за масло,
🚘 Бесплатна визуелна проверка на возилото во 23 точки – за апсолутна безбедност на клучните системи,
🚘 Бесплатно надворешно перење (освежување) на возилото
🚘 Клуб картичка што ви носи многу поволности во фирмите на Аутомакедонија како и бесплатен шлеп до сервисните центри на Аутомакедонија на територија на град Скопје!
Закажување на тел. 02 3103 268, 3103 269
kontakt@automakedonija.com.mk