Секогаш во движење, со новиот Opel Total Mobility пакет

Opel Total Mobility е најновата пакет услуга на Аутомакедонија и Ауто 1 Рент, дизајнирана специјално за Вашиот бизнис.

Со новиот Opel Total Mobility пакет ќе добиете:

 • Секогаш нови и секогаш исправни возила

 

 • Поволна месечна закупнина со вклучени трошоци за:
  • сервис и редовно одржување за целиот период на закуп
  • фул каско осигурување, без франшиза
  • регистрација на возилото, технички преглед, задолжително осигурување (АО)
  • замена на 4 летни и 4 зимски гуми со вклучено балансирање и чување (хотел за гуми)

 

 • Плаќање без учество за поголема ликвидност
 • Брза и едноставна процедура за аплицирање и одобрување
 • Поврат на ДДВ за товарни моторни возила.

 

*Месечен закуп од 290 евра + ДДВ, на 48 месеци и 100.000 изминати километри

 

*Месечен закуп од 313 евра + ДДВ, на 48 месеци и 100.000 изминати километри

Ние сме Вашиот бизнис партнер кому можете да ја доделите комплетната грижа за Вашето возило или возен парк!

Дознајте повеќе за Opel Total Mobility на 023103130 или kontakt@automakedonija.com.mk или побарајте персонализиран Opel Total Mobility пакет овде.