Нагодете го вашето барање

Ресетирај филтер
12 парчиња коли се пронајдени
Страна 1 од 212
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2019
 • 30/08/2020
 • 600 km
 • 2.0
 • 170 ks
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2019
 • 05/03/2020
 • 325
 • 1.6
 • 75ks
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2019
 • 03/09/2020
 • 50 km
 • 1.6 CDTi
 • 120 ks
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2019
 • 01/11/2020
 • 2.200
 • 1.4 Turbo
 • 140 кс
 • Бензин
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2019
 • 01/12/2020
 • 400
 • 1,2 Turbo
 • 130 km
 • Бензин
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2019
 • 01/12/2020
 • 1.500
 • 1.2
 • 75ks
 • Бензин
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

Ford Mondeo

5.850 EUR
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2010
 • 14/10/2020
 • 188.000
 • 2.0
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2018
 • 01/01/2021
 • 240 km
 • 2.0
 • 170ks
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2017
 • 17/09/2020
 • 9.000
 • 1.5 Turbo
 • 165 ks
 • Бензин
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2019
 • 01/01/2020
 • 6500
 • 1.4 Turbo
 • 125 ks
 • Бензин
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
Страна 1 од 212