Подготвени за пролет! Дезинфекција и антибактериско чистење на клима уредот и проверка на автомобилот за 599 денари!

Подготвени за пролет! Дезинфекција и антибактериско чистење на клима уредот и проверка на автомобилот за 599 денари!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погрижете се вашиот автомобил оваа пролет да биде во ТОП форма. 

 

 

 

За само 599 денари направете: 

 • Дезинфекција и антибактериско чистење на клима уредот и системот за вентилација, со специјализиран LIQUI MOLY препарат
 • Комплетна визуелна проверка на:
  • Нивото и квалитетот на течности (антифриз, масло, течност за стакла)
  • Сопирачки (плочки, дискови, рачна сопирачка)
  • Системот за управување
  • Системот за потпирање
  • Стартна батерија (акумулатор)
  • Пневматици (гуми)
 • За направената инспекција ќе добиете и детален сервисен извештај од нашите инжинери! 

 

Закажете термин за проверка на 02 3103 130 или на kontakt@automakedonija.com.mk.

Проверката можете да ја направите во сервисниот центар на Аутомакедонија во населбата Автокоманда или пак во мулитбренд сервисниот центар во Кисела Вода.

 

ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА:

КЛИМА УРЕДОТ Е ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА РАЗМНОЖУВАЊЕ НА БАКТЕРИИ И МИКРООРГАНИЗМИ

Клима уредот во Вашето возило е одлично место за формирање и размножување на опасни бактерии, микроорганизми, габички и влага? Првиот симптом на контаминиран клима уред е непријатната миризба која се шири во внатрешноста на возилото, при неговото вклучување.  Покрај непријатната миризба, бактериите и микроорганизмите може да бидат критични и по човековото здравје, особено за оние кои се чувствителни на алергии и астма.

Овие бактерии и микроорганизми може да предизвикаат бројни проблеми по здравјето на луѓето кои најчесто се манифестираат преку :

 • Главоболка
 • Растечен нос
 • Навлажнети очи
 • Симптоми на грип

како и други инфекции, алергии и заболувања.

Решете го овој проблем брзо и едноставно, за само 599 денари, проверете го својот автомобил и бидете безгрижни оваа пролет.