PIAGGIO PORTER за 219 евра месечно

PIAGGIO PORTER за 219 евра месечно

PIAGGIO PORTER Maxxi Tipper!

Вистинско освежување на пазарот!
Италијански дизајн, компактни димензии, корисна носивост од 1.040 килограми, фабричка надградба за кипање наназад, еколошки и економичен мотор на бензин и течен нафтен гас (ТНГ).
Идеален партнер во Вашиот бизнис.
Со одличен финансиски лизинг, учество од 6.566 евра и месечна рата од 219 евра!
Возила на лагер.
Само во Аутомакедонија.
Тел. 070 256 533, 02 3103 130
www.piaggio.com.mk