Останете во движење – со деловниот закуп на Ауто 1 Рент

Останете во движење – со деловниот закуп на Ауто 1 Рент

Останете во движење со најновата пакет услуга на Аутомакедонија и Ауто 1 Рент, дизајнирана специјално за Вашиот бизнис.

Со новиот деловниот закуп на Ауто 1 Рент добивате:

 • Секогаш нови и секогаш исправни возила
 • Поволна месечна закупнина со вклучени трошоци за:
  • сервис и редовно одржување за целиот период на закуп
  • фул каско осигурување, без франшиза
  • регистрација на возилото, технички преглед, задолжително осигурување (АО)
  • замена на 4 летни и 4 зимски гуми со вклучено балансирање и чување (хотел за гуми)
 • Плаќање без учество за поголема ликвидност
 • Брза и едноставна процедура за аплицирање и одобрување
 • Поврат на ДДВ за товарни моторни возила.

Информативните понуди за деловен закуп на најатрактивните модели на Opel може да ги преземете на следните линкови, а за понуда скроена спрема Вашите желби и потреби – побарајте не на 023103130 или на kontakt@automakedonija.com.mk

Информативни пресметки:

НОВА OPEL CORSA: Corsa F 1.2 Benzin OL (14.05.2020)

OPEL ASTRA SEDAN: Astra Sedan 1.4 AT Benzin OL (14.05.2020)

OPEL GRANDLAND X: Grandland X 1.5 Disel OL (14.05.2020)

OPEL INSIGNIA GS: Insignia 1.5 Benzin OL (14.05.2020)