Опуштено и безбедно лето!

Опуштено и безбедно лето!

 

 

Без разлика дали се подготвувате за викенд во околината или пак за подалечно патување, едно е сигурно – со новите сервисни пакети на Аутомакедонија, Вe очекува опуштено и безбедно лето!

Направете основен сервис и редовна проверка на Вешиот автомобил, веќе од:

 • 1.990 денари – за возила со бензински и дизел мотор до 1.6 ccm и 
 • 2.490 денари – за возила со бензински и дизел мотор до 2.0 ccm.

 

 

 

Основниот сервис се однесува на сите марки на патнички возила и опфаќа:

 • Промена на масло и филтер за масло и 
 • Комплетна визуелна проверка на:
  • Сопирачките
  • Нивото на течности (масло, антифриз, глицерин, течност за миење стакло)
  • Акумулатор
  • Инсталации
  • Светла, магленки, сијалички
  • Шара на пневматиците
  • Бришачите и нивната состојбa
 • Не заборавајте да прашате за актуелните понуди на летни пневматици. 

Закажете термин на 02 3103 130 или на kontakt@automakedonija.com.mk.

Сервисот и проверката можете да ја направите во сервисниот центар на Аутомакедонија во населбата Автокоманда или пак во мулитбренд сервисниот центар во Кисела Вода.