OPEL VIVARO CREW - за превоз на патници и товар

Компаниите кои имаат потреба од функционално возило за комбинирана намена – превоз на повеќе патници и товар, идеално решение може да најдат во моделот OPEL VIVARO Crew Van.

Моделот може да се избере во две должини, со максимален капацитет на превоз до 6 патници и богат простор за товарање поставен зад вториот ред седишта. Лесниот пристап во задниот ред седишта – преку лизгачката задна врата, и богатиот простор во кој може да се одложи работната опрема – го прави ова возило идеално за потребите на – градежни фирми, инжинерски екипи, комунални претпријатија, здравствени институции, безбедносни агенции и институции…

Моделот располага со многу опрема (стандардно и во опционали) како и со економични и моќни дизел мотори.

 

Opel_Vivaro_Panel_Van_front_shot_768x432_vi15_e01_691
vivaro crew f copy
Opel_Vivaro_Panel_Van_front_shot_768x432_vi15_e01_691
vivaro crew f copy
Opel_Vivaro_Comfort_Versatility_co-drivers_side_768x432_vi15_i01_692
Opel_Vivaro_Office_Bench_with_Navi_80_IntelliLink_768x432_vi15_i01_718

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
vi15_e01_703
Opel_Vivaro_Comfort_Versatility_co-drivers_side_768x432_vi15_i01_692
Opel_Vivaro_Office_Bench_with_Navi_80_IntelliLink_768x432_vi15_i01_718
opel-vivaro-03
барајте
информации
превземете
ценовник