OPEL MOVANO - со голем број на изведби и надградби

Во палетата на комерцијални возила на OPEL, атрактивниот и функционален MOVANO е вистински лидер.

OPEL MOVANO на своите клиенти им нуди мноштво на комбинации со кои идеално може да одговори на секоја специфична потреба – 4 должини на каросеријата, 3 меѓуоскини растојанија, 3 висини на покривот, 4 категории на тежина, и волуменот на товарање кој може да се проширува од 8 до 22 m3.

Во фабричка изведба – MOVANO можете да го добиете како панел ван (комбе) во повеќе варијанти, димензии и капацитети на товарање, како комбинирано возило со можност за превоз до 7 патници и богат товарен простор (crew van), како минибус со капацитет за превоз со 17 лица, како шасија на која може да се изведат бројни надградби – патар со страници за спуштање, сандучар, ладилник, шлеп возило, на него може да се вградат кипери, платформи, држачи за превоз на стакло… и многу други комбинации и изведби.

Opel_Movano_Operating_Cost_1024x440_cvra13_e01_078
Opel_Movano_Exterior_1024x440_mo11_e01_601
Opel_Movano_Colours_1024x440_cvra13_e01_079
Opel_Movano_Operating_Cost_1024x440_cvra13_e01_078
Opel_Movano_Exterior_1024x440_mo11_e01_601
Opel_Movano_Colours_1024x440_cvra13_e01_079
Opel_Movano_Automatic_Lights_1024x440_mo11_i01_622
Opel_Movano_ESP_1024x440_mo165_i05_402
Opel_Movano_Interior_1024x440_mo13_i03_621
Opel_Movano_Engines_Transmissions_1024x440_mopi11_i01_502

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
Opel_Movano_Automatic_Lights_1024x440_mo11_i01_622
Opel_Movano_Capacity_1024x440_mo11_e01_743
Opel_Movano_Colours_1024x440_cvra13_e01_079
Opel_Movano_Consumption_Emissions_1024x440_mo15_e03_609
Opel_Movano_Engines_Transmissions_1024x440_mopi11_i01_502
Opel_Movano_ESP_1024x440_mo165_i05_402
Opel_Movano_Exterior_1024x440_mo11_e01_601
Opel_Movano_Interior_1024x440_mo13_i03_621
Opel_Movano_Operating_Cost_1024x440_cvra13_e01_078
барајте
информации
превземете
ценовник