Новата ASTRA - модерна, спортска, технолошки напредна

Новата генерација на OPEL ASTRA со 5 врати е вистинско ремек дело на Германските инжинери.

Има маркантен спортски изглед, врвен квалитет на изработката, одличен дизајн и ергономија на ентериерот, а опремена е и со голем број системи и компоненти специфични за возилата од повисоката класа.

Во новата ASTRA се вградени многу напредни системи како – предните Intellilux Led светла, Opel Eye системот за препознавање знаци на патот, прилагодливиот темпомат, врвниот инфотејнмент систем и многу други значајни елементи.

opel_astra_design1_1024x440_as16_e01_231
opel_astra_hatchback_led_lights_1024x440_as17_e02_255_ons
opel_astra_hatchback_park_assistent_1024x440_as17_e03_333_ons
opel_astra_hb_360_view_1024x440 (1)
opel_astra_hatchback_1024x440_as16_i01_242
opel_astra_driving2_1024x440_as16_i01_557

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Дизајн

СПОРТСКИ ИЗГЛЕД
СПОРТСКИ ИЗГЛЕД

СПОРТСКИ ДИЗАЈН

Новата АSTRA се одликува со раскошен дизајн, спортски линии и атлетска градба.

МОЌНИ ЛЕД СВЕТЛА
МОЌНИ ЛЕД СВЕТЛА

МОЌНИ ЛЕД СВЕТЛА.

На задниот дел од новата ASTRA се идеално вклопени атрактивните лед светла во препознатлива форма. Задниот браник, хауба и стакло пленат со својот мускулест и спортски изглед.

ОДЛИЧЕН ЕНТЕРИЕР
ОДЛИЧЕН ЕНТЕРИЕР

ОДЛИЧЕН ЕНТЕРИЕР.

Уште на првото влегување во новата ASTRA добивате впечаток дека се возите во возило од повисоката класа. Модерен изглед, одлична ергономија, атрактивен инфотејнмент систем.Квалитет на материјалите од кои е изработен ентериерот. Се формира одлична хармонија.

Системи

INTELLILUX LED СВЕТЛА
INTELLILUX LED СВЕТЛА

INTELLILUX LED MATRIX

Новата ASTRA е опремена со специјално патентираните INTELLILUX Led Matrix светла на OPEL. Напредната технологија во осветлувањето гарантира одлично осветлување на патот, со прилагодливи снопови светлина и заштита на возачите од спротивна насока од заслепување.

ВРВ НА БЕЗБЕДНОСТА
ВРВ НА БЕЗБЕДНОСТА

ВРВ НА БЕЗБЕДНОСТ.

Новата ASTRA располага со многу елементи на безбедносната опрема. Препознавање на сообраќајни знаци, предупредување за судир напред, индикатор за држење растојание, индикатор за држење правец во лента...

ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ
ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ

ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ.

Одличен систем со кој се зголемува безбедноста при возењето. Одржува растојание од возилото пред вас.

Информации и забава

КОНЕКТИВНОСТ
КОНЕКТИВНОСТ

КОНЕКТИВНОСТ

Новата ASTRA е опремена со модерниот Intellilink систем, со кој се поврзува мобилниот телефон с инфотејнмент системот на возилото, а апликациите може да се гледаат и на екранот чувствителен на допир.

НАВИГАЦИЈА
НАВИГАЦИЈА

НАВИГАЦИЈА.

Во богатата листа на опционали може да се избере и модерната навигација - Navi 900 Intellilink со која секогаш ќе можете да го најдете најдобриот и најбрзиот пат.

Галерија
opel_astra_adaptive_cruise_control_1024x440_as17_e02_267_ons
opel_astra_design1_1024x440_as16_e01_231
opel_astra_driving1_1024x440_as16_m01_252
opel_astra_driving2_1024x440_as16_i01_557
opel_astra_driving3_1024x440_aspi16_i01_564
opel_astra_driving5_1024x440_as13_t01_065
opel_astra_hatchback_1024x440_as16_i01_242
opel_astra_hatchback_1024x440_as16_i01_331
opel_astra_hatchback_1024x440_as16_i02_289
opel_astra_hatchback_led_lights_1024x440_as17_e02_255_ons
opel_astra_hatchback_park_assistent_1024x440_as17_e03_333_ons
opel_astra_hb_360_view_1024x440 (1)
opel_astra_hb_360_view_1024x440
opel_astra_innovation1_1024x440_as16_e01_236
opel_astra_innovation3_1024x440_aspi16_i01_600
opel_astra_opc_line_sport_1024x440_asopcl17_e01_400
opel_astra_wellbeing1_1024x440_as16_i01_241
opel_astra_wellbeing2_1024x440_aspi16_i01_646
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник