OPEL ADAM - совршено прилагодлив на Вашиот стил

Кога најдобрите дизајнери во студиото на OPEL ќе се здружат со најдобрите Германски инжинери, резултатот е однапред јасен. Малиот урбан автомобил OPEL ADAM е вистинско ремек дело, со компактни димензии, совршено моделирана надворешност и иновативен ентериер – кој изобилува со многу практични, дизајнерски но и технолошки решенија и системи.

Она што го прави Adam уникатен е и неговата можност – да се гради, надградува, моделира и персонализира во многу бои, комбинации, изведби и варијанти.

opel_adam_slam_models_1024x610
opel_adam_jam_models_1024x610
  • l
opel_adam_slam_models_1024x610
opel_adam_jam_models_1024x610
opel_adam_design2_1024x440_ad165_i05_041

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
opel_adam_driving3_1024x440_ad16_e02_150_ons_mrm
opel_adam_ambient_lighting_1024x440_ad175_i05_241_ons
opel_adam_design2_1024x440_ad165_i05_041
opel_adam_design4_1024x440_ad16_e01_010_ons
opel_adam_final(2)
opel_adam_flex_dock_1024x440_adas135_i01_717
opel_adam_glam_models_1024x610
opel_adam_heated_features_1024x440_ad165_i04_039_ons
opel_adam_innovation2_1024x440_ad135_i01_246
opel_adam_innovation5_1024x440_ad135_e01_243
opel_adam_innovation6_1024x440_ad145_e02_248_multi
opel_adam_intellilink_1024x440_ad165_i01_489_ons(4)
opel_adam_jam_models_1024x610
opel_adam_led_lights_1024x440_ad135_e01_128
opel_adam_led-headliner_1024x440_ad16_i03_241_ons
opel_adam_park_assist_1024x440_ad165_i03_245
opel_adam_seats_1024x440_ad155_i02_345
opel_adam_slam_models_1024x610
opel_adam_tomtomgo40_1024x440_ad165_i07_151_ons(2)
opel_adam_transmission_1024x440_ad175_i06_041
opel_adam_wireless_charging_1024x440_ad165_i01_454
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник