MOKKA X - автентичен, модерен SUV

ОPEL MOKKA X е првиот член на семејството автомобили на OPEL кои гордо го носат симболот – X.

Во растечкиот сегмент на (SUV) возила во Европа, новата MOKKA X e вистинско освежување.

Со компактни димензии, маркантна подигнатост од тлото и мускулеста спортска фигура, новата MOKKA X е одличен градски, модерен и урбан автомобил кој во варијантата 4×4 одлично се снаоѓа и надвор од асфалтот.

Внатрешноста импресионира со дизајнот, ергономијата, квалитетот на материјалите и изработката, а возилото е опремено со системи кои гарантираат одличен комфор, безбедност, конективност и забава во возењето.

opel_mokka_x_engines_1024x440_mok17_e01_008
opel_mokka_x_hill_assist_1024x440_mok17_e01_006
opel_mokka_x_engines_1024x440_mok17_e01_008
opel_mokka_x_hill_assist_1024x440_mok17_e01_006
opel_mokka_x_360view_screen_1024x440
opel_mokka_x_intellilink_1024x440_mok17_i01_047 (1)

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
opel_mokka_x_exterior_1024x440_mok17_e01_014
mok17_e01_001_1(2) (1)
opel_mokka_x_4x4_1024x440_mok17_e01_001
opel_mokka_x_360view_screen_1024x440
opel_mokka_x_afl_1024x440_mok17_e01_012
opel_mokka_x_agr_1024x440_mok17_i01_032
opel_mokka_x_bose_1024x440_mok17_i01_053
opel_mokka_x_engines_1024x440_mok17_e01_008
opel_mokka_x_flexfix_1024x440_mok17_e02_082
opel_mokka_x_heated_features_1024x440_mok17_i01_049
opel_mokka_x_hill_assist_1024x440_mok17_e01_006
opel_mokka_x_intellilink_1024x440_mok17_i01_047
opel_mokka_x_interior_1024x440_mok17_i01_036
opel_mokka_x_keyless_open_1024x440_mok17_i01_052
opel_mokka_x_loading_space_1024x440_mok17_e01_016
opel_mokka_x_navi_900_1024x440_mok17_i01_049
opel_mokka_x_opel_eye_1024x440_mok17_e01_010
opel_mokka_x_rear_view_camera_1024x440_mok17_i01_046
opel_mokka_x_rlad_1024x440_mok17_i01_040
opel_mokka_x_transmission_1024x440_mok17_i01_044
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник