Новата OPEL ZAFIRA - многу простор за совршен комфор

Новата генерација на модерниот семеен автомобил – OPEL ZAFIRA во својата класа и понатаму останува највредниот и најбараниот модел во Европа.

Новата ZAFIRA е атрактивно градена, гордо ги носи основните дизајнерски елементи на новата генерација на возилата на OPEL, a патентираниот систем FLEX 7 Plus му дава на моделот можност за превезување на 7 патници. Возилото со 7 седишта, едноставно се трансформира во модел со 5 седишта, при што на патниците им останува капацитет за багаж од фантастични 1.860 литри.

Во новата ZAFIRA се вградени моќните и економични бензински и дизел мотори, како и бројните системи, веќе препознатливи во автомобилите на OPEL – како AFL технологија на предните светла со LED компоненти, Оpel Eye системот за препознавање сообраќајни знаци, прилагодливиот темпомат, атрактивниот Intellilink инфотејнмент систем, системот за навигација, ергономски сертифицираните седишта…

 

opel_zafira_exterior_1024x440_za17_e01_007
opel_zafira_exterior_1024x440_za17_e01_001
opel_zafira_exterior_engines_1024x440_za17_e01_006
opel_zafira_exterior_1024x440_za17_e01_007
opel_zafira_exterior_1024x440_za17_e01_001
opel_zafira_exterior_engines_1024x440_za17_e01_006
opel_zafira_intellilink_r_4_1024x440_za17_i01_039
opel_zafira_heated_features_1024x440_za17_i01_017

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
opel_zafira_exterior_engines_1024x440_za17_e01_006
opel_zafira_acc_1024x440_za17_t01_085
opel_zafira_agr_1024x440_za17_i01_019
opel_zafira_ambient_lighting_1024x440_za17_i01_022
opel_zafira_exterior_1024x440_za17_e01_001
opel_zafira_exterior_1024x440_za17_e01_007
opel_zafira_flex7_1024x440_za17_i01_030
opel_zafira_flexride_1024x440_za17_i01_034
opel_zafira_heated_features_1024x440_za17_i01_017
opel_zafira_intellilink_r_4_1024x440_za17_i01_039
opel_zafira_interior_1024x440_za17_i01_020
opel_zafira_led_afl_1024x440_za17_e01_004
opel_zafira_navi950_1024x440_za17_i01_017
opel_zafira_opel_eye_1024x440_za17_e01_005
opel_zafira_rear_view_camera_1024x440_za17_i01_038
opel_zafira_side_blind_spot_1024x440_zat16_e02_029
opel_zafira_storage_boot_1024x440_za17_e01_013
opel_zafira_sunroof_1024x440_za17_i01_015
opel_zafira_towing_hitch_1024x440_za17_e01_010
opel_zafira_transmission_1024x440_za17_i01_033
opel_zafira_usb_1024x440_za17_i01_043
za17_e01_007(2)
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник