Новата INSIGNIA и во Sports Tourer изведба

Фантастичната INSIGNIA е модерна, атрактивна, луксузна, одлично опремена и како магнет го привлекува погледот на минувачите, посетителите и потенцијалните клиенти.

Можете да ја добиете и во Sports Tourer (караван изведба) која изгледа супер атрактивно и феноменално практично.

opel_insignia_st_exterior_1024x440_ins18_e01_002
insignia st
opel_insignia_st_exterior_1024x440_ins18_e01_002
insignia st
Opel_Insignia_Interior_1024x440_ins18_i01_031
Opel_Insignia_Keyless_Start_1024x440_ins18_i01_082
Opel_Insignia_Head_Up_Display_1024x440_ins18_i01_057
Opel_Insignia_R_40_Intellilink_1024x440_ins18_i01_129

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Дизајн

ДИЗАЈН И ПРАКТИЧНОСТ
ДИЗАЈН И ПРАКТИЧНОСТ

ДИЗАЈН И ПРАКТИЧНОСТ.

Кога одличниот спортски дизајн на новата генерација на OPEL INSIGNIA ќе се споои со совршената практичност на Sports Tourer (караван) изведбата добивате совршен автомобил за секоја намена.

АТРАКТИВЕН ЕНТЕРИЕР
АТРАКТИВЕН ЕНТЕРИЕР

ФАНТАСТИЧЕН ЕНТЕРИЕР.

Внатрешноста на новата Insignia е модерна, атрактивна, совршено практична и комфорна.

ОГРОМЕН ПРОСТОР
ОГРОМЕН ПРОСТОР

ОГРОМЕН ПРОСТОР.

Нема повеќе грижи. Со багажниот простор на INSIGNIA SPORTS TOURER добивате багажник богат со простор - 532 литри, а со спуштање на задните седишта и неверојатни 1.638 литри.

Напредни системи

НАПРЕДНИ СВЕТЛА
НАПРЕДНИ СВЕТЛА

НАПРЕДНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Новата Insignia е опремена со новите интелигентни Intellilux Led Matrix светла, кои се прилагодуваат на условите на патот.

ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ
ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ

ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ

Прилагодливиот темпомат Ви помага да го одржите растојанието од предниот браник на вашата Insignia до задниот браник на друго возило пред вас.

HEAD UP
HEAD UP

HEAD UP ДИСПЛЕЈ.

Со специјалниот Head up дисплеј, најважните информации (брзина, насоки на навигацијата) се проектираат на предното стакло на возилото и ве држат фокусирани на возењето.

СТАРТУВАЊЕ БЕЗ КЛУЧ
СТАРТУВАЊЕ БЕЗ КЛУЧ

СТАРТ БЕЗ КЛУЧ.

За стартување на новата OPEL Insignia повеќе не ви треба клуч. Новиот систем овозможува вегување во возилото и старт без клуч, а е вграден во сите нивоа на моделот.

Информации и забава

ИНФОТЕЈНМЕНТ
ИНФОТЕЈНМЕНТ

ИНФОТЕЈНМЕНТ

Со новиот инфотејнмент Intellilink вграден во новата Insignia можете да го поврзете Вашиот мобилен телефон и на екранот осетлив на допир да менаџирате и да ги следите сите апликации.

ИНДУКТИВНО ПОЛНЕЊЕ
ИНДУКТИВНО ПОЛНЕЊЕ

ВОЗИ И ПОЛНИ

За полнење на Вашиот мобилен телефон повеќе не ви треба кабел. Со системот за индуктивно полнење, само го оставате телефонот на своето место и чекате да се наполни.

СОВРШЕН ЗВУК
СОВРШЕН ЗВУК

СОВРШЕН ЗВУК.

Со скромна доплата во вашата нова Insignia можете да го вградите аудио системот BOSE со 9 звучници што ќе создаде феноменален амбиент во внатрешноста.

Галерија
opel_insignia_engines_1024x440_ins18_e01_020
insignia st
opel_insignia_head_up_display_1024x440_ins18_i01_057(2)
opel_insignia_inductive_charging_1024x440_ins18_i01_061(2)
opel_insignia_interior_1024x440_ins18_i01_031(2)
opel_insignia_keyless_start_1024x440_ins18_i01_082(2)
opel_insignia_navi_900_1024x440_ins18_i01_060(2)
opel_insignia_r_40_intellilink_1024x440_ins18_i01_129(2)
opel_insignia_st_exterior_1024x440_ins18_e01_002
opel_insignia_st_power_tailgate_1024x440_ins18_e01_009
opel_insignia_st_storage_1024x440_ins18_e01_011
opel_insignia_transmissions_1024x440_ins18_i01_063(2)
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник