ПРЕМИУМ ПОНУДА ЗА INSIGNIA

ПРЕМИУМ ПОНУДА ЗА INSIGNIA

Специјална понуда за новата Opel Insignia во салонот на Аутомакедонија.
Германска технологија за секој од нас.

  • Innovation ниво на опременост
  • Модел 2.0 Tурбо дизел, 170КС
  • Осумстепен автоматски менувач – АТ8

за 28.290 €.

Посетете го салонот на Аутомакедонија и изберете го нашиот знаменосец Insignia – кој покрај уникатната понуда нуди и најсовремени германски иновации и луксуз од премиум класата, инспиративен и модерен дизајн, како и одлична практичност и удобност.

Искористете ја можноста да добиете возило соврвен германски квалитет, веднаш достапно по атрактивна ценa.

Информации и закажување тест возење направете во нашиот контакт центар на тел. 02 3103 130