GRANDLAND X

ОТКРИЈТЕ ГО НОВИОТ GRANDLAND X, КОМБИНАЦИЈА НА ВОЗБУДЛИВ ДИЗАЈН И НАЈНОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ВО ПРОСТРАНО ТЕРЕНСКО ВОЗИЛО.

opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_181
opel_grandland_x_apa_21x9_gr18_t01_210
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_i01_127
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_e01_187
opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_183
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_e01_145
opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_184
opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_183
opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_184
opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_111
opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_181
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_i01_133
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_i01_134
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_i01_135
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_i01_193
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_i01_201
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_i01_202
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_i01_209
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_e01_145
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_e01_187 (1)

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ВРВЕН ДИЗАЈН
ВРВЕН ДИЗАЈН

ВРВЕН ДИЗАЈН

Возбудлив, атлетски, мускулест SUV дизајн. Вистинско ремек дело на OPEL-овиот дизајнерски тим.

ПРЕМИУМ ЕНТЕРИЕР
ПРЕМИУМ ЕНТЕРИЕР

ПРЕМИУМ ЕНТЕРИЕР.

СИЛЕН ОДНАДВОР, НЕЖЕН ОДВНАТРЕ. Кога патиштата ќе станат заморни, релаксирајте се на меките врвни материјали, форми со контури и прилагодлив внатрешен дизајн. Направете го Grandland X совршената зона што ве претставува вас..

КОМБИНАЦИИ
КОМБИНАЦИИ

БРОЈНИ КОМБИНАЦИИ ВО ЕНТЕРИЕРОТ.

КАКОВ Е ВАШИОТ ВКУС? Паметен избор или храбра изјава – изберете ниво на опременост и додајте ги карактеристиките што ви одговараат.

ИЗБЕРЕТЕ ПОКРИВ
ИЗБЕРЕТЕ ПОКРИВ

ИЗБЕРЕТЕ ПОКРИВ ПО МЕРКА.

И ПОКРИВОТ Е ВАЖЕН. Пофалете им се на пријателите со вашиот стилизиран двобоен покрив1. Додајте повеќе шарм со извонредниот панорамски сончев покрив2. Сончевите денови никогаш повеќе нема да бидат исти - тие ќе бидат подобри!

ЕКСПЕРТ ЗА ПАРКИРАЊЕ
ЕКСПЕРТ ЗА ПАРКИРАЊЕ

ПРЕМИУМ СИСТЕМ ЗА ПАРКИРАЊЕ

ЕКСПЕРТ ЗА ПАРКИРАЊЕ. Никогаш повеќе не плашете се од тесни места. Активирајте го системот1 преку притискање на копче. Grandland X ја презема контролата на управувачот, а вие управувате со забрзувањето и сопирањето.

ВРВНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
ВРВНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

ВРВНО ОСВЕТЛУВАЊЕ.

НАПРЕДНО ПРЕДНО ОСВЕТЛУВАЊЕ LED. Паметното напредно предно осветлување LED1 овозможува 30 % подобра видливост од халогенските светла. Овој подобрен ноќен видик значително ќе ви ја подобри безбедноста.

КОМБИНАЦИИ
КОМБИНАЦИИ

АКТИВНИ СИСТЕМИ ЗА БЕБЗЕДНОСТ.

ПОСТАВЕТЕ ЈА БРЗИНАТА И ТЕМПОМАТОТ. Пристигна автономната1 генерација на системи за помош на возачот. Го скенираат патот и го штитат Grandland X со безбедната зона за максимална релаксација и минимален ризик.

ИТНО СОПИРАЊЕ
ИТНО СОПИРАЊЕ

СИСТЕМ ЗА ИТНО СОПИРАЊЕ

АВТОМАТСКО ИТНО СОПИРАЊЕ. Системот1 акустично го предупредува возачот за опасните ситуации. Ако друг автомобил или пешак се приближи премногу, ја намалува брзината или целосно го сопира возилото.

ОТВОРАЈТЕ БЕЗ РАЦЕ
ОТВОРАЈТЕ БЕЗ РАЦЕ

ОТВОРЕТЕ БЕЗ РАЦЕ

ИНТЕЛИГЕНТНА ВРАТА НА БАГАЖНИКОТ. Системот за вратата на багажникот со управување со нога1 брзо ја отвора вратата на багажникот со замавнување со стапалотот под задниот браник или притискање на копче. Стандардно со Innovation и Ultimate. Не е достапно со Selection и Enjoy.

БОГАТ ПРОСТОР
БОГАТ ПРОСТОР

БОГАТ ПРОСТОР.

ПОГОЛЕМ ПРОСТОР ЗА ВАШИТЕ АВАНТУРИ. Седиштата FlexFold™ нудат поделба во сооднос 60/40, како и можност за поставување скии1 за уште поголема разновидност. Плус, само со притискање на копче, багажниот простор од 514 литри може да се зголеми на 1652 литри.

ПРЕМИУМ КОНЕКТИВНОСТ
ПРЕМИУМ КОНЕКТИВНОСТ

ВРВНО ПОВРЗУВАЊЕ

ЦЕЛОСНА ИНТЕГРАЦИЈА НА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН. Беспрекорно поврзување на вашиот паметен телефон преку Apple CarPlayTM1,3 или Android AutoTM2,3 со инфозабавниот систем Navi 5.0 IntelliLink.

ОДЛИЧНА ТРАКЦИЈА
ОДЛИЧНА ТРАКЦИЈА

ОДЛИЧНА ТРАКЦИЈА

СЕКОГАШ СО ДОБРА ТРАКЦИЈА. Контролата на триењето1 ви овозможува триење на оптимално ниво – без разлика на површината. Песок, кал или снег? Изберете еден од петте режими на тркалата и оставете го Grandland X да го заврши останатото:

МАЗНО МЕНУВАЊЕ
МАЗНО МЕНУВАЊЕ

МАЗНО МЕНУВАЊЕ БРЗИНИ

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА БРЗИНАТА: 6-БРЗИНСКИ АВТОМАТСКИ ПРЕНОС. Ако го изберете екстра-глаткиот автоматски пренос1, ќе имате придобивки од следново:

Галерија
opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_181
opel_grandland_x_apa_21x9_gr18_t01_210
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_i01_127
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_e01_187
opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_183
opel_grandland_x_interior_21x9_gr18_e01_145
opel_grandland_x_exterior_21x9_gr18_e01_184
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник