OPEL CORSA Van - одличен избор за Вашата фирма

Кога на атрактивните линии на урбаната и најпродавана во палетата OPEL CORSA ќе и го додадете функционалниот товарен дел зад предните седишта со зафатнина од 0,92 м3 добивате одличен бизнис автомобил со кој може да се гордее секоја компанија.

Во OPEL CORSA Van, може комфорно да товарате работи со тежина до 496 килограми, а патниците на предните седишта се заштитени со метала преграда и челична мрежа.

Возилото е товарно, регистрирано во класата N1, што на компаниите им дава можност за враќање на ДДВ.

На економичните бензински мотори, може да се вгради и систем за авто плин (течен нафтен гас) со што добивате супер економично и штедливо возило.

Opel_Corsavan_Load_space_1024x440_covan155_e01_002
Opel_Corsavan_Exterior_1024x440_covan155_e01_001
Opel_Corsavan_Load_space_1024x440_covan155_e01_002
Opel_Corsavan_Exterior_1024x440_covan155_e01_001

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
Opel_Corsavan_Exterior_1024x440_covan155_e01_001
Opel_Corsavan_Trims_1024x440_co17_tr03_072_mrm
Opel_Corsavan_Rear_View_Camera_1024x440_co165_i03_024
Opel_Corsavan_Load_space_1024x440_covan155_e01_002
Opel_Corsavan_Load_protection_1024x440_covan155_i01_003
Opel_Corsavan_Interior_Climatization_1024x440_covan175_i04_008_ons
Opel_Corsavan_Interior_1024x440_covan175_i04_008_ons
Opel_Corsavan_Instruments_1024x440_co1525_i01_049
Opel_Corsavan_Heated_Features_1024x440_covan175_e02_035
барајте
информации
превземете
ценовник