OPEL COMBO - практично семејно и бизнис возило

Патничката варијанта на OPEL COMBO на своите сопственици им нуди избор на 2 должини и 2 висини, како и неколку вида на распоред и капацитет на седиштата.

Зависно од потребите и изборот на спецификациите со COMBO можете да добиете капацитет од 5 до 7 патници и да добиете автомобил кој одлично ќе одговори на Вашите семејни или бизнис потреби.

Моделот со 5 седишта дава огромен простор за товарање од 800 литри, а со спуштање на задните седишта се добиваат до 3.200 литри, поради што многу компании го додадоа патничкото COMBO во својата флота.

 

 

combo fr
Opel_Combo_Exterior_1024x440_cp12_e01_001 (1)
opel-combo-slide-01
Opel_Combo_Tour_Engines_1024x440_cp12_e01_004
opel-combo-slide-02
Opel_Combo_Colors_1024x440_cpm12_e01_001
Opel_Combo_Interior_1024x440_cp14_i03_001
combo fr
Opel_Combo_Exterior_1024x440_cp12_e01_001 (1)
opel-combo-slide-01
Opel_Combo_Tour_Engines_1024x440_cp12_e01_004
opel-combo-slide-02
Opel_Combo_Colors_1024x440_cpm12_e01_001
Opel_Combo_Interior_1024x440_cp14_i03_001
Opel_Combo_Interior_1024x440_cp14_i03_001
Opel_Combo_Consumption_1024x440_co105_t01_009

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
cp125_e01_006(2)
Opel_Combo_Colors_1024x440_cpm12_e01_001
opel-combo-slide-02
Opel_Combo_Tour_Engines_1024x440_cp12_e01_004
opel-combo-slide-01
Opel_Combo_Exterior_1024x440_cp12_e01_001 (1)
Opel_Combo_Interior_1024x440_cp14_i03_001
барајте
информации
превземете
ценовник