OPEL ASTRA ЗА 178 ЕВРА МЕСЕЧНО

OPEL ASTRA ЗА 178 ЕВРА МЕСЕЧНО

Новата генерација на OPEL ASTRA K, со комплетен пакет на опрема сега можете да ја добиете по цена од 13.730 евра, како и на лизинг со месечна рата од 178 евра.

За повеќе информации, јавете се на тел. 02 3103 130