ASTRA SEDAN - совршено функционален автомобил

Моделот од кoмпактната класа – OPEL ASTRA SEDAN е идеален избор за сите возачи кои сакаат да добијат максимална вредност за своите пари.

И навистина… Во четиривратната ASTRA идеално решение на своите потреби може да најдат сите.

Физичките лица на кои им е потребен семеен, комфорен, безбеден и економичен автомобил, како и правните лица кои во својата ASTRA можат да најдат одличен сопатник на нивните деловни патувања (без оглед дали ја користат на кратки или долги релации).

Функционалната АSTRA SEDAN е одлично дизајнирана, безбедна, комфорна, комплетно опремена и со одлични решенија во сферата на конективноста (Intellilink поврзување на аудио и визуелниот систем на возилото со мобилните телефони).

opel_astra_notchback_exterior_1024x440_as16_e04_040
opel_astra_notchback_interior_1024x440_as165_i08_098
opel_astra_notchback_exterior_1024x440_as16_e04_040
opel_astra_notchback_interior_1024x440_as165_i08_098

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Дизајн

ПОВЕЌЕ ПРОСТОР
ПОВЕЌЕ ПРОСТОР

ПОВЕЌЕ ПРОСТОР

Ако го сакате дизајнот и сте вљубеник во технологијата на Astra, а притоа ви треба и малку поголем простор во багажникот Astra Sedan е идеално решение за вашите потреби.

КОМФОР И ДИЗАЈН
КОМФОР И ДИЗАЈН

КОМФОР И ДИЗАЈН.

Иако припаѓа на претходната развојна генерација OPEL ASTRA Sedan изгледа модерно, комфорно и совршено практично.

Системи

ПРЕДНИ СВЕТЛА
ПРЕДНИ СВЕТЛА

AFL ПРЕДН СВЕТЛА

Astra Sedan е опремена со AFL+ предни светла кои биксенонските фарови ги прилагодуваат при возењето и спречуваат заслепување на возачите од спротивната насока.

ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА

ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА.

Astra Sedan можете да ја добиете и со ергономските АDR спортски седишта со кои патувањата ќе ви бидат вистинско уживање и задоволство.

Галерија
as16_e04_040(2)
opel_astra_engines_1024x440_as17_e04_093_ons
opel_astra_ergonomics2_1024x440_as16_i03_125
opel_astra_ergonomics3_1024x440_asgtc16_i04_056
opel_astra_ergonomics4_1024x440_as16_i03_120
opel_astra_innovation2_1024x440_as13_t01_143
opel_astra_notchback_afl_1024x440_as13_e01_046
opel_astra_notchback_cd600_intellilink_1024x440_as16_i03_224
opel_astra_notchback_exterior_1024x440_as16_e04_040
opel_astra_notchback_interior_1024x440_as165_i08_098
opel_astra_notchback_navi_950_intellilink_1024x440_as165_i08_098
opel_astra_notchback_seats_as16_1024x440_i03_051 (1)
opel_astra_notchback_seats_as16_1024x440_i03_051
opel_astra_notchback_sunroof_1024x440_as10_i01_012
opel_astra_notchback_transmission_1024x440_as16_i03_224
opel_astra_notchback_usb_port_1024x440_as165_i09_130
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник