OPEL ASTRA и во Sports Tourer изведба

Кога на мајсторски дизајнираната нова генерација на OPEL ASTRA ќе и додадете и багажен простор од 1.630 литри, специјален електричен систем на отворање на задниот багажник (Liftgate), добивате супер атрактивен и  функционален семеен или бизнис автомобил од класата – Sports Tourer.

Kaраванската (ST) верзија на новата ASTRA ги поседува сите напредни системи на петовратниот модел – Intellilux Led светла кои автоматски го регулираат снопот светлина зависно од условите на патот, Opel Eye системот за препознавање знаци, напредниот темпомат, системот за помош при паркирање, специјалните Wellness седиштаа притоа гарантира и одличен комфор во возењето како и максимална функционалност при организирање и превоз на багажот.

Притоа, караванската форма во задниот дел – воопшто не влијае на вкупниот дизајнерски впечаток на автомобилот… Напротив… Го нуди – најубавиот Sports Tourer автомобил на Европскиот пазар.

 

opel_astra_sports_tourer_design_1024x440_as16_e01_344_c_rgb_nicht_final
opel_astra_sports_tourer_design_1024x440_297528
opel_astra_sports_tourer_design_1024x440_as16_e01_344_c_rgb_nicht_final
opel_astra_sports_tourer_design_1024x440_297528
opel_astra_hb_360_view_1024x440 (1)
opel_astra_hatchback_1024x440_as16_i01_242
opel_astra_driving2_1024x440_as16_i01_557

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Дизајн

МНОГУ ПРОСТОР
МНОГУ ПРОСТОР

МНОГУ ПРОСТОР

Ако ви се допаѓа дизајнот на новата ASTRA но истовремено ви треба и повеќе простор за товарање, ASTRA Sports Tourer е идеалното решение. Со богат товарен простор од 1.630 литри и модерен систем за автоматско отворање на задниот багажник.

КОМФОР И ДИЗАЈН
КОМФОР И ДИЗАЈН

КОМФОР И ДИЗАЈН.

Покрај богатиот простор за возење и товарање во новата Astra Sports Tourer го добивате фантастичниот ентериер, со одлична ергономија и врвен квалитет на изработка.

ЗАДНИ ЛЕД СВЕТЛА
ЗАДНИ ЛЕД СВЕТЛА

ЗАДНИ ЛЕД СВЕТЛА.

Во дизајнот на задниот дел, идеално се вклопуваат лед светлата во форма на крило.

Системи

INTELLILUX LED СВЕТЛА
INTELLILUX LED СВЕТЛА

INTELLILUX LED MATRIX

Новата ASTRA е опремена со специјално патентираните INTELLILUX Led Matrix светла на OPEL. Напредната технологија во осветлувањето гарантира одлично осветлување на патот, со прилагодливи снопови светлина и заштита на возачите од спротивна насока од заслепување.

ВРВ НА БЕЗБЕДНОСТА
ВРВ НА БЕЗБЕДНОСТА

ВРВ НА БЕЗБЕДНОСТ.

Новата ASTRA располага со многу елементи на безбедносната опрема. Препознавање на сообраќајни знаци, предупредување за судир напред, индикатор за држење растојание, индикатор за држење правец во лента...

ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ
ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ

ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ.

Одличен систем со кој се зголемува безбедноста при возењето. Одржува растојание од возилото пред вас.

Информации и забава

КОНЕКТИВНОСТ
КОНЕКТИВНОСТ

КОНЕКТИВНОСТ

Новата ASTRA е опремена со модерниот Intellilink систем, со кој се поврзува мобилниот телефон с инфотејнмент системот на возилото, а апликациите може да се гледаат и на екранот чувствителен на допир.

НАВИГАЦИЈА
НАВИГАЦИЈА

НАВИГАЦИЈА.

Во богатата листа на опционали може да се избере и модерната навигација - Navi 900 Intellilink со која секогаш ќе можете да го најдете најдобриот и најбрзиот пат.

Галерија
asst165_e01_346(3)
opel_astra_design1_1024x440_asst16_e01_345
opel_astra_design4_1024x440_asst16_e01_347
opel_astra_hatchback_1024x440_as16_i01_242(2)
opel_astra_innovation3_1024x440_aspi16_i01_600(2)
opel_astra_innovation5_1024x440_asst16_e01_346
opel_astra_sports_tourer_design_1024x440_297528
opel_astra_sports_tourer_design_1024x440_as16_e01_344_c_rgb_nicht_final
opel_astra_st_360_view_1024x440
opel_astra_st_2015_intellilux_1024x440
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник