Opel Astra K со гратис зимски гуми!

Зимата е на прагот, а ние се погриживме вашата нова Astra да биде целосно подготвена со:

  • COMFORT PACK: Зимски пакет со греење на волан и греење на предните седишта
  • Гратис 4 зимски гуми

Стандардната опрема вклучува: 

ABS систем за кочење со дискови напред и назад
ESP електронски систем за стабилизација со вклучен Hill Start Assist – помош при тргнување на
угорнина
TPMS Индикатор за притисок во гумите
Воздушни перничиња за возач и совозач, фронтални и странични, воздушни завеси напред
Претензионери за сигурносни појаси напред/назад
Активна предна решетка за помал коефициент на отпор на воздух
Driver Assistance пакет 1 (Сензор за индикација за напуштање на лента; Сензор за
предупредување за можен удар однапред; Индикатор за растојание од возило; Самостојно
сопирање при мали брзини)
INTERIOR LIGHT пакет 1 (Осветлени штитници за сонце со огледала, светла за читање позади,
амбиентално кровно осветлување)
LED Дневни светла/ LED предни светлаАвтоматска двозонска клима уред со сензор за влажност
Електрично помогнат серво волан со висинско и телескопско подесување
Кожен волан со радио команди
Предни седишта “Formula, Jet Black”: DRIVER ERGONOMIC SPORT пакет за седишта (8 насочно мануелно
подесување на возачко седиште, мануелно продолжување на седечката површина на возачкото
седиште, ел-лумбално подесување на возачко седиште)
Патен компјутер
Темпомат
Електрика на предни и задни прозори
Механички задвижувана паркинг кочница
Централно заклучување со далечинска команда
Лизгачки наслон за рака, напред
Надворешни орнаменти во високо сјајна црна боја
Џебови на задна страна од предни седишта
Делива задна клупа 60:40
Инфосистем Multimedia, 6 “premium”звучници, USB, Bluetooth, DIC монохроматски дисплеј за
возач
Надворешни ретровизори боја на каросерија со електрично подесување и греење

Enjoy plus пакет (16 Алуминиумски фелни, сензори за паркирање назад, SIGHT &
LIGHT пакет (сензор за дожд, внатрешен ретровизор со самозатемнување, автоматски
светла со тунел детектор), пакет на внатрешно осветлување, наслон за раце напред, кожен волан и темпомат)

Автоматски двозонски клима уред со сензор за влажност

LED предни светла

Магленки

Сето ова по цена од 16.400€ или за 187€ месечно со 30% учество на 72 месечни рати. 

Посетете не во Аутомакедонија и не заборавајте да прашате за дополнителен попуст во нашиот салон!