ОДЛИЧНА ПОНУДА ЗА GRANDLAND X

ОДЛИЧНА ПОНУДА ЗА GRANDLAND X

Новиот член на семејството на SUV автомобили на OPEL, грандиозниот GRANDLAND X, сега мжете да го добиете во Турбо дизел варијанта, комплетен пакет на опрема за цена од 23.150 евра.

Акцијата се однесува за ограничена бројка на возила на лагер.