Новата Opel Corsa, за само 15,99€ на ден!

Новата Opel Corsa, за само 15,99€ на ден!

На Ваше барање, нова рент-а-кар понуда од Ауто 1 Рент!

Изнајмете ја најновата Opel Corsa, по цена од само 15,99€ на ден!

Во цената е вклучено:

 • неограничен број на изминати километри
 • каско осигурување на возилото со 200 евра франшиза
 • задолжително осигурување од незгода од трети лица (А.О) и
 • осигурување на патници.

Уживајте со најновата генерација Opel Corsa опремена со:

 • ABS, ESP, Hill start assist
 • Клима уред
 • Инфозабавен систем со екран во боја, Bluetooth и USB поврзување
 • Сегментиран инфо диспеј за возачот
 • Патен компјутер
 • Темпомат
 • Последна генерација на безбедносни системи кои вклучуваат: систем за предупредување за замор кај возачот, систем за предупредување од преден удар, систем за предупредување за напуштање на лента