Новата Corsa – миленикот на сите генерации продолжува да освојува!

Новата Corsa – миленикот на сите генерации продолжува да освојува!

Најдете причина за уживање ова лето со новата Opel Corsa!

Наградувана кај нас и ширум Европа, Corsa веќе се закити со титулите:

 • AUTOBEST за 2020 година во Европа
 • Автомобил на годината за 2020 во Македонија
 • Најдобар компаниски автомобил
 • Автомобил со најдобра поврзаност (Connected Car Award)

Со најновиот лизинг пакет на Аутомакедонија и Шпаркасе Лизинг, имате можност да ја купите Вашата Корса сега, а да започнете со плаќање на ратите по 3 месеци! Без дополнителна камата!

Opel Corsa Edition 1.2 / 75 ks/ бензин

Минимално учество: 2.780 евра

Месечна рата (72 месеци): 165 евра 

Edition ниво на опрема: 

 • NCAP пакет (Препознавање на сообраќајни знаци, предупредување за умор кај возачот (предупредување за пауза после 2 часа возење),  кочење поради избегнување и ублажување на судир при мали брзини, основно детектирање пешаци напред)
 • Воздушни перничиња  за возач & совозач (Фронтални, Странични, воздушни завеси напред)
 • Hill Hold&Start Помош при тргнување на угорнина
 • ABS Систем на кочење
 • ESP (Електронски програм за стабилност)
 • DDS (Систем за детекција на издишана гума)
 • Спортски волан со радио и телефон команди
 • Патен компјутер
 • Темпомат
 • Мануелен клима уред
 • Електричен серво волан со висинско и длабинско прилагодување
 • Електрика на прозори напред
 • “Comfort”  седишта напред: Возачко седиште со прилагодување во 6-насоки (напред/назад, горе/долу, наслон на седиште); со-возачко седиште со прилагодување во 4-насоки (напред/назад, наслон на седиште)
 • Централно заклучување со далечинска команда
 • Надворешни ретровизори со ел.прилагодување & греење, мануелно склопување
 • MULTIMEDIA радио со вклучен Mirrorlink: 6 звучници, DAB, DAB+&DMB модул, Bluetooth Hands free, 3.5”монохроматски DIC, 7” екран во боја на допир, audio streaming, AM-FM радио, компатибилен со Android Auto/Apple Carplay, гласовна команда преку впарен смарттелефон (SIRI, Google voice control, USB напред)