НОВА OPEL ASTRA ЗА 0 ДЕНАРИ УЧЕСТВО

НОВА OPEL ASTRA ЗА 0 ДЕНАРИ УЧЕСТВО

Размислувате за нова Астра? Тогаш сте на вистинското место!
Нашиот најпродаван модел, атрактивната OPEL ASTRA Sedan со 4 врати, динамичен бензински мотор со 115 коњски сили и огромен товарен простор, по акциска цена, со одличен пакет на опрема – сега со можност за плаќање на рати БЕЗ УЧЕСТВО!
Купувањето на нов автомобил никогаш не било поедноставно и подостапно.
Повеќе информации добијте на тел. 02 3103 130 или на kontakt@automakedonija.com.mk

astra sedan2

opel_astra_notchback_exterior_21x9_as16_e03_093_ons

opel_astra_interior_21x9_as16_i06_098(2)