ASTRA SEDAN ЗА 12.600 ЕВРА

ASTRA SEDAN ЗА 12.600 ЕВРА

Феноменалната OPEL ASTRA Sedan, со комплетен пакет на опрема може да биде Ваша за цена од само 12.760 евра, или на лизинг со месечна рата од само 165 евра.