Недела на комерцијални возила во Аутомакедонија!

Од 25-ти до 30-Март, Аутомакедонија Ве поканува на промоција на комерцијалната гама на Опел!

Посетете не, запознајте ги нашите товарни и комби возила, тестирајте ги и истовремено, на едно место добијте решение за сите бизнис предизвици.

  • Презентација и тест возење на Opel Combo Van – прогласен за меѓународен Ван на годината;
  • Голем избор на возила на лагер – Combo, Movano, Vivaro, Vivaro Crew Van;
  • Оперативен лизинг на 36 месечни рати со вклучено комплетно редовно одржување за 3 години, технички преглед, јавни давачки, АО полиса и фул каско осигурување.

 

Од 25 до 30 Март – во Аутомакедонија.

Нашите продажни консултанти ги имаат сите решенија за потребите на Вашиот бизнис.