OPEL INSIGNIA OД 268 ЕВРА МЕСЕЧНО

OPEL INSIGNIA OД 268 ЕВРА МЕСЕЧНО

Новото ремек дело на германските инжинери за само 268 евра месечно.


Закажете тест возење на :
тел. 02 3103 130… kontakt@automakedonija.com.mk