Корпоративна OPEL понуда

Специјална понуда за корпоративни клиенти

Како овластен увозник, дистрибутер и сервисер на OPEL за Македонија, Аутомакедонија на своите корпоративни клиенти (домашни и странски фирми и организации) им нуди специјален пакет на производи и услуги со кои целосно ќе одговори на потребите на нивната флота.

Во продажно сервисниот комплекс на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда (16 Македонска Бригада бр.2) во Скопје, клиентите може да :

 • Набават патнички и лесни комерцијални возила на OPEL,
 • Набават половни (користени), но проверени, поправени и освежени возила,
 • Обезбедат финансирање на својата флота, во соработка со домашните финансиски институции,
 • Обезбедат оперативен лизинг,
 • Добијат професионално одржување и сервисирање на набавените возила,
 • Обезбедат лимарско фарбарски интервенции за нивните возила,
 • Менуваат, балансират и чуваат пневматици (гуми),
 • Монтираат и одржуваат уреди за авто плин (LPG),
 • Meнуваат авто стакла и монтираат клима фолии,
 • Набават резервни делови

На истата локација се сместени и фирмите на Аутомакедонија (АМ ЦЕРТ и АМ БРОКЕР) во кои се обезбедени и следните услуги :

 • Teхнички преглед и регистрација со шалтер на МВР,
 • Авто одговорност, каско, зелен картон, патничко и секаков друг вид на осигурување,
 • Полномошно за управување на туѓо моторно возило во странство,
 • Атест на плински уред и фолии…

А клиентите може да ги добијат и најновите (модерни) услуги за непречено функционирање на работата :

 • Oперативен лизинг
 • Рент
 • Full fleet

На тој начин, фирмите и нивните сопственици (менаџери) ќе ги намалат своите грижи и трошоци,  а целата нега за возниот парк ќе ја аутсорсираат на едно место – кај еден добавувач, со долгогодишно искуство во дејноста (фирмата е основана 1947 година) и со врвни професионалци во сите области.

За сите производи и услуги на фирмите на Аутомакедонија, фирмите добиваат специјални попусти и бенефиции, кои ќе го релаксираат нивниот компаниски буџет и биланс.

За повеќе информации, симнете ја нашата корпоративна понуда ТУКА