KORANDO ЗА 202 ЕВРА!

KORANDO ЗА 202 ЕВРА!

Најновиот Корејски SUV на македонскиот пазар! Финалистот на “Автомобил на годината” во нашата земја… Атрактивниот SsangYong KORANDO, со 5 ѕвездички на EuroNcap тестот, со врвни перформанси во класата и многу опрема, сеуште можете да го добиете со акциската цена од само 17.850 евра, а можете да го плаќате и на лизинг со учество од 3.950 евра (или замена за користено возило – старо за ново) и месечна рата од 202 евра.
Гаранција од 5 години или 100.000км !

Возила на лагер, испорака веднаш!
Само во Аутомакедонија!
Повеќе информации на линкот 👇
https://ssangyong.automakedonija.com.mk/
Teл. 071 346 919, 02 3103 130

KORANDO REKLAMA 2020