Јули, месец на GRANDLAND X!

Јули, месец на GRANDLAND X!

Јули, месец на Grandland X со заштеда од 1.000 евра!

Искористете ја летната промоција во салонот на Аутомакедонија – грандиозниот Grandland X сега може да биде Ваш, со заштеда од 1000 евра и авантурата може да започне!

Grandland X изобилува со врвни технологии:

  • Импресивна камера од 360°
  • Напреден IntelliGrip
  • Иновативни предни LED светла со адаптивно осветлување
  • Автономен систем за следење како помош на возачот
  • Најнови инфозабавни системи со големи екрани на допир и целосно поврзување со паметни телефони
  • и многу дополнителни водечки X-tras.

Сè на сè, Grandland X e грандиозен автомобил кој сега е достапен по неверојатна цена.

Закажете тест возење на 023103130 или на следниот линк.

Акцијата важи до 31.07.2019 или до трошење на залихите.