16MY-3B-ISUZU_D-MAX_Red_running_front_EU_LHD
16MY-8B-ISUZU_D-MAX_Long_Road_Front_EU_LHD
16MY-26BA-ISUZU_D-MAX_Red_Running_Bridge_EU_LHD
16MY-3B-ISUZU_D-MAX_Red_running_front_EU_LHD
16MY-8B-ISUZU_D-MAX_Long_Road_Front_EU_LHD
16MY-26BA-ISUZU_D-MAX_Red_Running_Bridge_EU_LHD

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Галерија
16MY-1B-ISUZU_D-MAX_Sand_dune_front_EU_LHD
16MY-2B-ISUZU_D-MAX_Herritage_EU_LHD
16MY-3B-ISUZU_D-MAX_Red_running_front_EU_LHD
16MY-8B-ISUZU_D-MAX_Long_Road_Front_EU_LHD
16MY-10B-ISUZU_D-MAX_Rocky_moutain_EU_LHD
16MY-11B-ISUZU_D-MAX_Soccer_field_EU_LHD
16MY-15B-ISUZU_D-MAX_Top_of_the_mountain_Front_with_talent_EU_LHD
16MY-20B-ISUZU_D-MAX__Farming_Double_Cab_with_talent_EU_LHD
16MY-26BA-ISUZU_D-MAX_Red_Running_Bridge_EU_LHD
барајте информации