INSIGNIA СО АВТОМАТИК

INSIGNIA СО АВТОМАТИК

Специјална понуда во салонот на Аутомакедонија

Opel Insignia

  • Innovation ниво на опременост
  • Модел 2.0 Tурбо дизел, 170КС
  • Осумстепен автоматски менувач – АТ8

за 28.290 €.

Посетете го салонот на Аутомакедонија и изберете го нашиот знаменосец Insignia – кој покрај уникатната понуда нуди и најсовремени германски иновации и луксуз од премиум класата, инспиративен и модерен дизајн, како и одлична практичност и удобност.

Искористете ја можноста да добиете возило со врвен германски квалитет, веднаш достапно по атрактивна ценa, поволни услови Старо за ново и финансирање со камата од само 4,5%.

Информации на тел. 02 3103 130