Grandland X во финалето

Grandland X во финалето

Новиот SUV на OPEL, aтрактивниот Grandland X, доби уште едно убаво признание, овојпат на наш терен.

Тој го помина филтерот, и влезе во финалето на традиционалниот избор за Автомобил на годината во Македонија.