FIRESTONE СО ПОПУСТ ОД 35%

FIRESTONE СО ПОПУСТ ОД 35%

Во новиот центар за гуми на Аутомакедонија, во населбата Автокоманда, сега можете да ги добиете и зимските гуми на FIRESTONE (дел од групацијата BRIDGESTONE), со врвен квалитет и Европско потекло (производство) со специјален попуст од 35%.

Моделот Winterhawk 3 на FIRESTONE главно се произведува во фабриките на BRIDGESTONE во Италија.

Во центарот на Аутомакедонија, можете да добиете : замена и балансирање гуми, подесување геометрија на тркалата (центрирање) со врвната опрема на RAVAGLIOLI, хотел за гуми, а посетата можете да ја искористите и за брз сервис (проверка на возилото, промена на масло, филтри, течности).

Информации и закажување сервис за промена на гуми на тел. 02 3103 264 и моб. 072 915 102

FIRESTONE

Цените и асортиманот за гумите FIRESTONE можете да ги најдете на линкот ТУКА.