ДОЖД ОД ДОБРИ ПОПУСТИ!

ДОЖД ОД ДОБРИ ПОПУСТИ!

Посетете го салонот на Аутомакедонија – и фатете го неповторливиот “Дожд од добри попусти” за автомобилите на OPEL на лагер.

Искористете ги неодоливите попусти во Ноември и заштедете до 1.000 евра!

Погледнете само дел од возилата на лагер во Аутомакедонија, нивните спецификации, цени и одличните заштеди во цената во Ноември….

Возило Модел Боја Гориво Цена Попуст Акциска цена Дополнителен попуст Крајна цена
Corsa Enjoy, 5 врати, 1.2   Сина металик  бензин  11.798 828 10.970  300 10.670
Моkka X  Innovation, 1.6 (136 ks)  Црна металик дизел  27.585  6.015 21.570  650 20.920
Mokka X  Innovation, 1.6 (136 ks)  Црна металик дизел  30.288  6.603 23.685 650 23.035
Mokka X  Innovation, 1.6 (136 ks)  Темно сива металик  дизел  27.585  6.015 21.570 650 20.920
Mokka X  Innovation, 1.6 (136 ks) Бела брилијант дизел 29.570 5.770 23.800 650 23.150
Аstra Enjoy, 5 врати 1.4 (100 ks)  Црна металик  бензин  17.821  1.872 15.949 600  15.349
Astra Enjoy, 5 врати 1.4 (100 ks) Сребрена металик бензин 16.620 1.745 14.875 600 14.275
Astra Enjoy, 5 врати 1.4 (100 ks)  Сина металик бензин 16.620 1.745 14.875 600 14.275
Astra Enjoy, 5 врати 1.4 (100 ks)  Црвена брилијант бензин 16.821 1.766 15.055 600 14.455
Zafira Innovation, 5 врати, 1.6 Сива металик дизел 26.499 2.299 24.200 1.000 23.200

 

Специјалните попусти се однесуваат само за возила на лагер и порачка во ноември.

Дополнително, во салонот на Аутомакедонија, можете да добиете и одлични пакети на :

  • Финансирање (кредит и лизинг)
  • Старо за ново (со супер конкурентна процена на Вашето возило)
  • Фабрички цени за зимски гуми
  • Бесплатна GOLD клуб картичка за купување на возилото во Ноември
  • Други поволности и бенефиции…

На возилата од палетата на OPEL добивате и гаранција од 4 години (2+2), како и бесплатна помош на пат во периодот од 4 години.

Закажете состанок со нашите продажни консултанти и одберете го Вашиот нов OPEL!

Teл. 02 3103 130, kontakt@automakedonija.com.mk