ДЕЛОВЕН ЗАКУП НА ВОЗИЛА

ДЕЛОВЕН ЗАКУП НА ВОЗИЛА

Во 2019 година, Групацијата Аутомакедонија доби нов член во своето семејство.

Беше основана компанијата Ауто 1 Рент, со главна цел – да ја заокружи понудата на Аутомакедонија и на клиентите (правни лица) – да им понуди долгорочен закуп на моторни возила.

slika 3

Со долгорочниот закуп на возила, клиентите во Ауто 1 Рент, може да изберат возила од понудата на Аутомакедонија и на истото место – да добијат брза и транспарентна понуда за долгорочен деловен закуп, со конкурентна месечна закупнина. Во месечната закупнина на возилото, се вклучени и сите трошоци – одржување, сервис, гуми, технички преглед и регистрација на возилото, полиси за авто одговорност и каско, бесплатна помош на пат…

Во продолжение е само дел од понудата на Ауто 1 Рент

Оpel Astra Sedan – за 379 евра месечно

Ако на Вашата компанија и се потребни функционални, просторни, комфорни, комплетно опремени седан возила – сега можете да ја изнајмите феноменалата OPEL ASTRA Sedan, со 1,4 литарски, бензински турбо мотор со 140 кс и многу опрема за само 379 евра месечно (закуп за ериод од 48 месеци) со вклучени трошоци.

Astra Sedan Rent

Оpel Insignia Grand Sport – за 576 евра месечно

Ако пак сакате менаџерско возило, со комплетен пакет на опрема, тука е знаменосецот на понудата на Opel – моделот Insignia Grand Sport, што може да го изнајмувате 48 месеци, по цена од 576 евра.

Insignia GS Rent

Оpel Grandland X – за 625 евра месечно

Ако Вашиот избор од палетата на Opel е насочен кон SUV моделите, тука е најсвежиот во низа Grandland X со месечна закупнина од 625 евра.

GLX Rent

Зошто АУТО 1 РЕНТ и Зошто закуп на возило ?

  • Брза и едноставна процедура за аплицирање и одобрување;
  • Препуштете ја грижата за возилото (сервис, гуми, регистрација, осигурување и друга пропратна документација) да биде наша обврска;
  • Закупот на возило кај Закупецот се евидентира како месечен трошок кој е даночно признат, а возилото сопственост на АУТО 1 РЕНТ не се води како основно средство кај Закупецот и со тоа не влијае на амортизацијата како трошок во книгите на Закупецот;
  • Закупот не претставува финансиско задолжување за корисникот и нуди можност за дополнително задолжување на компанијата кај други финансики институции;
  • За товарни моторни возила, вклучениот 18% ДДВ во месечните закупнини може да се врати од Закупецот согласно Законска регулатива за ДДВ.

Слободно побарајте је Вашата понуда за закуп на возило уште денес и добијте ги најдобрите услови прилагодени на Вашите потреби за користење на возило.

АУТО 1 РЕНТ ви стои на рсполагање за дополнителни информации или договарање на оперативен состанок на кој ќе се договориме за нашата идна заедничка соработка.

Контакт телефон:  02/3103-130 e-mail: kontakt@automakedonija.com.mk