DAYTON СО ПОПУСТ ОД 33%

DAYTON СО ПОПУСТ ОД 33%

Пред првиот снег во Македонија, во новиот Сервис за замена и балансирање гуми на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, можете да ги добиете и најдобро балансираните (квалитет / цена) гуми на DAYTON со специјален попуст до 33%.

DAYTON е бренд во рамии на групацијата BRIDGESTONE, има одличен квалитет и главно Европско потекло.

Најголемиот број на димензии и гуми се произведуваат во фабриките на BRIDGESTONE во Италија.

НОВ ЦЕНТАР ЗА ГУМИ НА АУТОМАКЕДОНИЈА

Во центарот на Аутомакедонија, можете да добиете : замена и балансирање гуми, подесување геометрија на тркалата (центрирање) со врвната опрема на RAVAGLIOLI, хотел за гуми, а посетата можете да ја искористите и за брз сервис (проверка на возилото, промена на масло, филтри, течности).

Информации и закажување сервис за промена на гуми на тел. 02 3103 264 и моб. 072 915 102

DAYTON

Асротиманот на DAYTON и цените можете да ги видите на линкот ТУКА.