crew_12_3__118ok[1]
space_14_0035normal_V-Cross_IOT[1]
crew_12_3__118ok[1]
space_14_0035normal_V-Cross_IOT[1]

Закажете тест возење со вашето омилено возило од гамата на Opel или Isuzu

Сакате да направите тест возење со возилата од палетата на Opel Isuzu? Пополнете ја контакт формата, пратете го Вашето барање, нашите продажни консултанти ќе ве побараат во најкраток можен рок. Секако, можете да се јавите и на нашиот телефонски број – 02 3103 130

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

НАЈДОБРИОТ ПИКАП
НАЈДОБРИОТ ПИКАП

ЈАПОНСКИ КВАЛИТЕТ

Најдобриот пикап на пазарот, во три каросериски верзии - Single, Space и Crew. Со моќен дизел агрегат што ги задоволува европските Euro 6 Норми.

3.5 ТОНИ ВЛЕЧНА МОЌНОСТ
3.5 ТОНИ ВЛЕЧНА МОЌНОСТ

3,5 ТОНИ ВЛЕЧНА МОЌНОСТ.

ISUZU D-MAX е единствениот пикап на пазаро со влечна моќ од 3,5 тони.

4x4 ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА
4x4 ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА

ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА

ISUZU D-MAX во сите каросериски изведби може да се набави со погон на сите тркала (4x4).

НОСИВОСТ ОД 1 ТОН
НОСИВОСТ ОД 1 ТОН

НОСИВОСТ ОД 1 ТОН

Во отворениот или затворен дел од пикап просторот, ISUZU D-Max има сопствена носивост од околу 1 тон што го прави идеален работен пикап за сите видови дејности

ВРВНА ОПРЕМЕНОСТ
ВРВНА ОПРЕМЕНОСТ

ВРВНА ОПРЕМЕНОСТ

D-MAX ги има сите најзначајни елементи на опременост уште во стандардното ниво - ABS, ЕBD,,ESP, TCS, HSA, HDC, Старт стоп копче, 6 воздушни перничиња...

Галерија
16MY-1B-ISUZU_D-MAX_Sand_dune_front_EU_LHD
16MY-2B-ISUZU_D-MAX_Herritage_EU_LHD
16MY-3B-ISUZU_D-MAX_Red_running_front_EU_LHD
16MY-8B-ISUZU_D-MAX_Long_Road_Front_EU_LHD
16MY-10B-ISUZU_D-MAX_Rocky_moutain_EU_LHD
16MY-11B-ISUZU_D-MAX_Soccer_field_EU_LHD
16MY-15B-ISUZU_D-MAX_Top_of_the_mountain_Front_with_talent_EU_LHD
16MY-20B-ISUZU_D-MAX__Farming_Double_Cab_with_talent_EU_LHD
16MY-26BA-ISUZU_D-MAX_Red_Running_Bridge_EU_LHD
барајте
информации
превземете
брошура
превземете
ценовник