Crossland X – сега од 167 евра месечно!

Имајте релаксирано лето, со нашиот Crossland X!

А најдобрата понуда се наоѓа токму во салонот на Аутомакедонија!

Сега, го имаме новиот RELAX пакет на финансирање со:

  • Најниска камата од 4,5%
  • Период на отплата до 84 месеци
  • Месечна рата од 167 евра

Закажете тест возење и информирајте се повеќе тука.

Опрема: Металик боја, клима, борд компјутер, темпомат, LED дневни светла, Радио Intelilink 4.0 – поврзаност со Car Play & Android Auto, 7 инчен екран во боја на допир, систем за предупредување на напуштање на лента, Hill hold & Start систем…

Модел Редовна цена Попуст Цена со

попуст

Учество Рата Број на месечни рати
Enjoy 1.2  бензин 16.640 € 1.940 € 14.700 € 2.980 € 167 € 84
Enjoy 1.2 Turbo бензин 18.710 € 2.310 € 16.400 € 3.325 € 187 € 84
Enjoy 1.5            дизел 19.730 € 2.740 € 16.990 € 3.445 € 194 € 84