Combo Van – во топ форма!

Combo Van – во топ форма!

Најдобра досега: 5-тата генерација Combo

Шампион за товарење: простор за 2 евро палети, товарен волумен до 4,4 m3 и до 1000 kg дозволена носивост

Разновиден: стандардна и XL верзија

Наградуван: Избран за за меѓународен ВАН за 2019 година

Новиот Combo Van, нуди многу можности за избор.

Сандардната должина изнесува 4,4 метри, а тука е и продолжената XL варијанта со 4,75 метри должина, како и пространиот Crew Cab со 5 седишта и товарен простор.

Најновиот компактен транспортер на Opel ги надмнува своите конкуренти со товарен простор од 4,4m3 , носивост до 1000 kg и должина во товарниот простор до 3,440mm.

Генијална карактеристика е растојанието помеѓу двете тркала кое е доволно широко да овозможи непречено товарење на до две евро палети.

Моторите се веќе подготвени за иднината и ги задоволуваат строгите EURO 6d-TEMP стандарди за емисија. 

Економичниот 1,5 литарски дизел, доаѓа со моќност од 75 до 130 коњски сили.

Покрај одличната цена од 12,600 евра + ддв, тука се и опциите за одложено плаќање или оперативен лизинг.

Закажете презентација и тест возење во салонот на Аутомакедонија и дознајте какви се’ поволности нудиме за Вас!