Сервис

Категорија: Сервис

Сервисни пакети за OPEL од 2.326 денари!

Имате Оpel постар од 4 години? Дизајниравме специјални сервисни пакети за одржување на вашето возило, кои вклучуваат : визуелна проверка на возилото, системите, нивото на течности...со изготвување сервисен репорт, темелно внатрешно чистење на моторот од старо масло, нечистотии и наслаги ш

Категорија: Сервис

DAYTON СО ПОПУСТ ОД 33%

Категорија: Сервис

FIRESTONE СО ПОПУСТ ОД 35%

Категорија: Сервис

BRIDGESTONE СО ПОПУСТ ОД 35%

ЗИМСКИ СЕРВИС ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Мулти бренд сервисниот центар на Аутомакедонија, сместен во населбата Кисела Вода (бул. Борис Трајковски бр. 21), во...

Повеќе

ЗИМСКИ ГУМИ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Aутомакедонија, на пазарот во нашата земја е овластен увозник и дистрибутер на гумите од палетата на BRIDGESTONE,...

Повеќе

AВТО ПЛИН ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Аутомакедонија, е овластен увозник и сервисер на уредите од Италијанскиот премиум бренд “BRC Gas Equipment” за конверзија на...

Повеќе

ЛЕКАРСКИ ПОПУСТ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

За сите членови на Македонското лекарско друштво, Аутомакедонија обезбеди специјални опусти и бенефиции за купување на производите...

Повеќе

СЕРВИСНА АКЦИЈА

Нова, одлична сервисна акција во Мулти бренд сервисниот центар на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода – за...

Повеќе

ОPEL SERVICE 4+ АКЦИЈА

Специјална програма за возила на OPEL постари од 4 години За возилата од палетата на OPEL постари...

Повеќе