Opel

OPEL INSIGNIA OД 268 ЕВРА МЕСЕЧНО

Новото ремек дело на германските инжинери за само 268 евра месечно. Закажете тест возење на : тел....

Повеќе

OPEL ASTRA ЗА 178 ЕВРА МЕСЕЧНО

Новата генерација на OPEL ASTRA K, со комплетен пакет на опрема сега можете да ја добиете по...

Повеќе

OPEL CORSA ЗА САМО 136 ЕВРА

  Новата генерација на OPEL CORSA со 5 врати може да ја имате за само 136 евра...

Повеќе

ASTRA SEDAN ЗА 12.600 ЕВРА

Феноменалната OPEL ASTRA Sedan, со комплетен пакет на опрема може да биде Ваша за цена од само...

Повеќе