Групациски промоции

Категорија: Групациски промоции

ДЕЛОВЕН ЗАКУП НА ВОЗИЛА

Во 2019 година, Групацијата Аутомакедонија доби нов член во своето семејство. Беше основана компанијата Ауто 1 Рент, со главна цел – да ја заокружи понудата на Аутомакедонија и на клиентите (правни лица) – да им понуди долгорочен закуп на моторни возила. Со долгорочниот закуп на возила, кл

Категорија: Групациски промоции

PIAGGIO ВО СКОПЈЕ

Категорија: Групациски промоции

LIQUI MOLY спонзор на ВАРДАР

Категорија: Групациски промоции

ПОНУДА ЗА СЕРВИСНА ОПРЕМА

Категорија: Групациски промоции

Корпоративна OPEL понуда

ЛЕКАРСКИ ПОПУСТ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

За сите членови на Македонското лекарско друштво, Аутомакедонија обезбеди специјални опусти и бенефиции за купување на производите...

Повеќе

ПЕРФЕКТНА ПОНУДА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Во фирмите на Аутомакедонија, направете технички преглед со многу бенефиции и поволности.

Повеќе