Промоции

OPEL INSIGNIA OД 268 ЕВРА МЕСЕЧНО

Новото ремек дело на германските инжинери за само 268 евра месечно. Закажете тест возење на : тел....

Повеќе

OPEL ASTRA ЗА 178 ЕВРА МЕСЕЧНО

Новата генерација на OPEL ASTRA K, со комплетен пакет на опрема сега можете да ја добиете по...

Повеќе

ISUZU КАМИОНИ ОД ЗАЛИХА

Аутомакедонија во соработка со ISUZU и Sparkasse Leasing ја моделираше специјалната понуда за бестселер камионите од серија...

Повеќе

НОВИОТ D-MAX SINGLE, ЗА 308 ЕВРА

Повеќе

НОВИОТ ISUZU D-MAX ЗА 336 ЕВРА

Повеќе

ОPEL SERVICE 4+ АКЦИЈА

Повеќе

ПЕРФЕКТНА ПОНУДА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Во фирмите на Аутомакедонија, направете технички преглед со многу бенефиции и поволности.

Повеќе

OPEL CORSA ЗА САМО 136 ЕВРА

  Новата генерација на OPEL CORSA со 5 врати може да ја имате за само 136 евра...

Повеќе

ASTRA SEDAN ЗА 12.600 ЕВРА

Феноменалната OPEL ASTRA Sedan, со комплетен пакет на опрема може да биде Ваша за цена од само...

Повеќе